Antena Căutare

Vara indiană colorează grădinile din vestul ţării. În pragul iernii, au înflorit zambilele şi crăiţele, iar pomii au înmugurit

Vremea caldă transformă grădinile şi livezile. În vestul ţării, în pragul iernii, au înflorit zambilele şi crăiţele, iar merii şi smochinii sunt la a doua recoltă din an. Meteorologii spun că temperaturile vor rămâne neobişnuit de mari până la mijlocul lunii decembrie.

Astăzi, la Deva, au fost 15 grade. Dublu decât ar fi normal. Aşa că, în grădini, încă domnesc trandafirii. Lângă straturile de crăiţe, muşcate sau gura leului înfloresc timid şi zambilele, de care ne bucurăm doar primăvara. Şi în centrul oraşului, florile fac concurenţă decoraţiunilor de Crăciun.

În ton cu anomaliile vremii, pomii fructiferi nu doar că au înmugurit, dar unii au dat şi rod. La staţia meteo din Deva, se coace a doua recoltă de smochine.

„Putem sa anticipam ca luna noiembrie se poate situa in top 5 al celor mai calduroase luni de cand se fac masuratori la ANM.” , a declarat Elena Mateescu, directorul Administrația Națională de Meteorologie.

Asta după ce, la nivel mondial, am traversat cel mai călduros octombrie din ultimii 140 de ani.

Un bolovan de gheaţă a căzut din cer şi a spart acoperişul unei case! Localnicii sunt în stare de șoc... O bătrână din Iași a ajuns la spital cu un vierme în ochi. Femeia se afla într-o stare gravă. „A avut orbita plină de v...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x