Antena Căutare

Vara indiană colorează grădinile din vestul ţării. În pragul iernii, au înflorit zambilele şi crăiţele, iar pomii au înmugurit

Vremea caldă transformă grădinile şi livezile. În vestul ţării, în pragul iernii, au înflorit zambilele şi crăiţele, iar merii şi smochinii sunt la a doua recoltă din an. Meteorologii spun că temperaturile vor rămâne neobişnuit de mari până la mijlocul lunii decembrie.

Astăzi, la Deva, au fost 15 grade. Dublu decât ar fi normal. Aşa că, în grădini, încă domnesc trandafirii. Lângă straturile de crăiţe, muşcate sau gura leului înfloresc timid şi zambilele, de care ne bucurăm doar primăvara. Şi în centrul oraşului, florile fac concurenţă decoraţiunilor de Crăciun.

În ton cu anomaliile vremii, pomii fructiferi nu doar că au înmugurit, dar unii au dat şi rod. La staţia meteo din Deva, se coace a doua recoltă de smochine.

„Putem sa anticipam ca luna noiembrie se poate situa in top 5 al celor mai calduroase luni de cand se fac masuratori la ANM.” , a declarat Elena Mateescu, directorul Administrația Națională de Meteorologie.

Asta după ce, la nivel mondial, am traversat cel mai călduros octombrie din ultimii 140 de ani.

Un bolovan de gheaţă a căzut din cer şi a spart acoperişul unei case! Localnicii sunt în stare de șoc... O bătrână din Iași a ajuns la spital cu un vierme în ochi. Femeia se afla într-o stare gravă. „A avut orbita plină de v...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x