Veste uriașă pentru românii cu credite în lei! Anunțul surpriză de la BNR a venit cu puțin timp în urmă

BNR a făcut anunțul pe care toți românii cu credite în lei îl așteptau!  Această veste excelentă vine în urma scăderii de astăzi de dimineață al unui indice economic important.

Veste uriașă pentru toți românii care au credite în lei la bănci! Ce se va întâmpla cu acestea

BNR a făcut anunțul pe care toți românii cu credite în lei îl așteptau! Această veste excelentă vine în urma scăderii de astăzi de dimineață al unui indice economic important.

ROBOR la trei luni scade la 3,13%, faţă de 3,17%, nivelul din şedinţa de vineri. Pe 14 februarie ROBOR 3M a atins cea mai ridicată valoare din 26 noiembrie 2018 (3,20%).


Rata ROBOR la şase luni a crescut la 3,35%, faţă de 3,34%. Pe 15 februarie ROBOR 6M a atins cea mai ridicată valoare din 11 decembrie 2018. Primele patru bănci din sistemul bancar lucrează cu dobânzi legate de indicele de referinţă Robor la 6 luni.

ROBOR reprezintă rata medie a dobânzii la care băncile româneşti se împrumută între ele în lei. Indicele se stabileşte zilnic de BNR ca medie aritmetică a cotaţiilor practicate de zece bănci selectate de Banca Naţională, potrivit Capital.ro.

Ultimele știri