Căutare Live

Veşti proaste pentru mii de pasageri! Zeci de zboruri anulate pe 20 de rute în perioada verii, inclusiv din București

Veşti proaste pentru mii de pasageri! Compania Blue Air a anulat recent zborurile programate în sezonul de vară pe cel puțin 20 rute aeriene din și către România. Cel puțin 20 rute din rețeaua companiei low-cost Blue Air nu vor fi operate deloc în sezonul de vară al anului 2022.

Veşti proaste pentru mii de pasageri! Compania Blue Air a anulat recent zborurile programate în sezonul de vară pe cel puțin 20 rute aeriene din și către România. Cel puțin 20 rute din rețeaua companiei low-cost Blue Air nu vor fi operate deloc în sezonul de vară al anului 2022.

shutterstock

În total sunt 20 de rute pentru care s-au anulat cursele până în luna octombrie, pe de altă parte sunt și curse anulate definitiv din București spre Split, Croația, sau Suceava, iar din Iași spre Mykonos și Roma.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări zece rute din București, patru din Cluj Napoca, una din Bacău și cinci din Iași vor fi suspendate complet până în octombrie 2022, potrivit boardingpass.ro.

Zboruri care ar fi trebuit să plece de pe Aeroportul Henri Coandă din Otopoeni, cât și din orașe precum Cluj-Napoca, Iași și Bacău. Multe dintre aceste destinații erau frecventate de români. Iată și câteva curse anulate: București spre Roma, Dubai, Oradea și Timișoara, dar și din Cluj-Napoca spre Amsterdam, Londra, Madrid și Paris, potrivit Observator.

Rutele suspendate complet până în octombrie 2022 dinspre București

 • București – Birmingham
 • București – Koln
 • București – Dubai
 • București – Liverpool București – Munchen
 • București – Oradea
 • București – Roma FCO
 • București – Timișoara
 • București – Zaragoza

Rutele suspendate complet până în octombrie 2022 dinspre Cluj-Napoca

 • Cluj Napoca – Amsterdam
 • Cluj Napoca – Londra
 • Cluj Napoca – Madrid
 • Cluj-Napoca – Paris CDG

Vezi restul rutelor suspendate și datele la care cursele se vor relua pe boardingpass.ro.

În prezent compania low-cost Blue Air lucrează cu 13 aeronave, iar principala explicație a companiei pentru aceste anulări de zboruri este că în flotă ar fi trebuit să ajungă anul acesta aeronave noi, dar nu s-a întâmplat lucrul acesta.

Citește și: Un avion civil a intrat neautorizat în spaţiul aerian al României. Ce s-a întâmplat și despre ce a fost vorba

În plus, în aviație există probleme în ceea ce privește personalul, zborurile sunt anulate în ultimul moment pentru că nu are cine să opreze. În jur de 10% dintre zborurile Blue Air au fost anulate în această perioadă.

Citește și: Femeia care a avut curajul să plece la drum lung cu un necunoscut. Ce i s-a întâmplat. Apropiații ei au fost complet surprinși

Rezultate extrageri Loto 9 iunie 2022. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Rusalii 2022: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 12 și 13 iunie. Ce nu e bine să faci în aceste zile...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x