Antena Căutare

VIDEO! Cursa periculoasa pe strazile din Timisoara

Cursa contra cronometru pe strazile din Timisoara! Doi soferi inconstienti au apasat pana la podea pedala de acceleratie ca sa-si testeze caii putere ai bolizilor.

Faceau slalom printre masini cand au dat nas in nas cu politia. Au incercat sa scape pe o strada laturalnica si s-au lovit unul de altul. Una dintre masini a fost proiectata intr-un stalp.

In imaginile suprinse de Politie, se vede cum cei doi soferi se alearga in trafic mai ceva ca pe pista de curse. Fac depasiri neregulamentare, fara sa tina cont de celelalte masini aflate pe sosea. La un moment dat, unul dintre ei vede radarul politiei si incearca sa scape.

Rulau cu vitreza peste limita admisa. La un moment dat unul dintre ei a efectuat un viraj fara a se asigura intrand in coliziune cu celalat autoturism. Masina a fost proiectata intr-un stalp de beton aflat pe marginea drumului.

Inconstuienta celor doi soferi putea fi platita scump. Doar o minune a facut ca niciun sofer sa nu se afle pe trotuar in momentul impactului.

Cei doi soferi teribilisti au ramas pietoni pentru trei luni de zile si s-au ales cu amenzi in valoare de 600 de lei pentru viteza. La care se mai adauga si reparatiile pentru stalpul de electricitate pus la pamant.



Pedepsita cu inchisoarea pentru ca a gasit la gunoi 40 de mii de euro!... VIDEO! Sute de oameni s-au calcat in picioare pentru a cumpara zahar la un pret mai mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x