Antena Căutare

VIDEO! Toti angajatii unei primarii din Gorj si-au dat demisia

Situatie fara precedent in administratia locala! Toti angajatii primariei din comuna gorjeana Schela si-au dat demisia, nemultumiti de salariile mici.

Dupa reducerile salariale, un referent din primarie a ajuns sa castige 460 de lei iar o contabila 800. Prea putini bani si pentru o singura persoana, daramite pentru o familie. Satui de masurile aspre impuse de guvern, toti cei 12 angajati ai primariei din Schela au decis sa se lase de meserie si sa plece acasa, din 15 septembrie. Edilul se simte legat de maini si de picioare.

"Cand am vazut ca problema e serioasa i-am rugat sa astepte pana la 1 octombrie, sa apara legea unica a salarizarii si sa vedem de la 1 ianuarie pe ce grila de salarizare va intra fiecare", a spus primarul.

Totusi, daca angajatii nu se vor razgandi, acesta se vede nevoit sa le urmeze exemplul.

Reprezentantii prefecturii spun insa ca indiferent ce vor alege sa faca angajatii primariei din Schela, institutia nu se va inchide. Daca isi va da demisia si primarul, in comuna vor fi organizate alegeri anticipate.





Fondurile monetare au depasit pragul de 100.000 de investitori... VIDEO! Un protestatar a murit in timpul mitingului siderurgistilor din Deva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x