Antena Căutare

VREMEA 15 februarie. ALERTA de VREME REA afectează toată România. Ce ne așteaptă JOI

ALERTA de VREME REA afecteaza toată Romania. Astfel ca, premisele nu sunt favorabile unei ameliorari nici JOI, 15 februarie. 

VREMEA 15 februarie. ALERTA de VREME REA afectează toată România. Astfel că, premisele nu sunt favorabile unei ameliorări nici JOI, 15 februarie.

VREMEA 15 februarie în țară. Încă din 13 februarie este în vigoare un cod galben de precipitații și ninsori, care se va menține și în cursul zilei de joi. pe parcursul zilei înnorările vor persista în Moldova, unde vor predomina ninsorile, local mai consistente în nordul și centrul regiunii, dar și în zona Carpaților Orientali. Izolat vor fi condiții de polei sau ghețuș. În restul țării, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar cerul va deveni temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului în estul țării și la munte, în special în Carpații de Curbură unde vitezele vor mai depăși 60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime în general între -9 și 0 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO Joi 15 Februarie 2018, București. În Capitală, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar cerul se va menține mai mult noros. Vantul va suflă slab și moderat. Temperatură maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad. Vor fi condiții de ceată.

VREME SEVERĂ în aproape jumătate din ţară. Ninsorile puternice şi viscolul pun stăpânire peste România!... Zeci de femei ucise în doar câteva luni în bătaie! România, fruntaşă şi la acest capitol. Sărbătorim Ziua iubirii fără v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x