Antena Căutare

Vremea 2 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni și descărcări electrice

Vremea din 2 iunie nu aduce vești foarte bune. Prognoza meteo ne informeaza că nu scăpăm de ploi, ci dimpotrivă, ele vor capata aspect de furtună și descărcări electrice. 

Vremea 2 iunie. Prognoza meteo anunță furtuni și descărcări electrice
Vremea 2 iunie

Vremea din 2 iunie nu aduce vești foarte bune. Prognoza meteo ne informează că nu scăpăm de ploi, ci dimpotrivă, ele vor căpăta aspect de furtună și descărcări electrice.

Potrivit vremea.ro, sâmbătă, cu toate că se așteaptă o ameliorare a vremii din punct de vedere al aspectului, valorile termice vor scădea destul de mult, acestea urmând să ajungă chiar și sub media climatologica a perioadei (un fapt destul de rar în contextul ultimelor 2 lunii); cel mai frig va fi în jumătatea estică a țării, unde maximele vor urcă la prânz până spre 15-20 de grade, în timp ce în vestul României se vor înregistra temperaturi maxime încadrate în general între 18 și 23 de grade Celsius.

Vremea din 2 iunie în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de un cer înnorat pe tot parcursul zilei, urmând ca ploaia să debuteze pe parcursul nopții. Temperaturile se vor încadra între 29°C și 15°C, vântul bate pe direcția SSE cu o viteză între 10 şi 15 km/h, iar cantitatea de precipitații va atinge 1 l/m. Va ploua și în noaptea de sâmbătă spre duminică, când vor apărea fulgere și tunete.

Prognoza meteo pentru 2 iunie la munte

Meteorologii semnalează la munte furtuni cu fulgere și descărcări electrice. Temeparturile vor mai scădea cu două grade Celsius, însă tot va fi cald. Maxima termică va fi de 26°C, iar minima de 14°C. Cantitățile de apă ce se vor strânge vir fi foarte mari, până la 3 l/m². Vântul bate pe direcția SSV între 10 şi 15 km/h.

Imagini neobişnuite pe Aeroportul din Timişoara. Un transport de bagaje s-a răsturnat pe pistă. Camerele de supraveghere... Vremea 1 iunie. Prognoza meteo anunță caniculă, ploi și grindină. Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x