Căutare Live

Vremea pentru 4 aprilie 2018. Prognoza meteo anunță cea mai caldă zi

Vremea din 4 aprilie va fi deosebit de calda. Prognoza meteo anunța temperaturi record pentru ziua de miercuri. 

Vremea din 4 aprilie 2018 va fi deosebit de caldă. Prognoza meteo anunță temperaturi record pentru ziua de miercuri.

Vremea va fi predominant frumoasă în majoritatea regiunilor.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi condiţii să plouă slab în partea de nord vest a țării. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu viteze la rafală de până la 55-60 km/h, apoi va slăbi treptat în intensitate. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă în nordul şi centrul ţării, iar în zonele deluroase va fi brumă.

Cum va fi prognoza meteo pe 4 aprilie în București

În București, vremea se anunță extrem de călduroasă, cu maxime de 22°C și minime de 8 grade Celsius. Cerul este în mare parte senin, iar potrivit prognozei meteo, șansele de precipitații sunt minime.

Cum va fi vremea la munte

Vremea la munte se va menține însorită, cu maxima zilei de 21 de grade Celsius, iar minima nopții de 8 grade Celsius. Potrivit prognozei meteo ANM, va fi cea mai caldă zi din săptămână.

Statul îți dă bani frumoși! Românii primesc peste 30 de milioane lei, printr-un program național. Te numeri printre noro... PAŞTE 2018. Tu ştii de ce se mănâncă MIEL? Motivul este unul extrem de important...
Ultimele știri