Live acum
Prime Time 20:00iUmor (r)

Zile libere 2018. Când pică în acest an Rusaliile

Zile libere 2018. Când pică în acest an Rusaliile. Pe 27 mai si 28 mai 2018, in Romania, crestinii ortodocsi sarbatoresc Rusaliile. Astfel, cel putin bugetarii, dar și pentru elevi, pe data de 20 mai vor avea liber si se vor putea bucura de o minivacanta.

Zile libere 2018. Când pică în acest an Rusaliile. Pe 27 mai și 28 mai 2018, în România, creștinii ortodocși sărbatoresc Rusaliile. Astfel, cel puțin bugetarii, dar și elevii, pe data de 28 mai vor avea liber și se vor putea bucura de o minivacanță.

Rusaliile sau Pogorârea Sfântului Duh, are loc după 50 de zile de la Sfintele Paști. Anul acesta Pogorârea Sfântului Duh pică pe data de 27 mai, duminica. Această sărbătoare este una dintre cele mai vechi pe care le are creștinismul, fiind sărbătorită încă din vremea sfinților apostolilor.

S-a zvonit că anul acesta o să avem parte de cea mai mare vacanță oferită de stat, 9 zile libere, vrând să se facă o punte de legătură între 28 și 1 iunie(ziua copilului când este liber de la stat). Astfel am fi avut de pe 26 mai până pe 3 iunie liber, acest lucru nu s-a întâmplat, așa că pe 29, 30 și 31 cu toții vom lucre, urmând ca la câteva zile să avem iar liber.

Acasă, la munte sau la mare, cu siguranță o să profităm din plin de minivacanța oferită în acest an de Rusalii.