Antena Căutare

Adrian Mutu, in Top 25 fotbalisti ratati

Atacantul Cesenei, Adrian Mutu, a fost inclus in lista celor mai ratati 25 de jucatori din lume, din cauza ocaziilor din fotbal carora le-a dat cu piciorul.

Chiar daca "Briliantul" a fost de fiecare data in centrul atentiei si transferurile sale au ocupat prima pagina a ziarelor din strainatate, aventurile sale s-au terminat prost cu procese sau suspendari.

De la Chelsea a fost nevoit sa plece dupa ce a fost gasit dopat cu cocaina (29 octombrie 2004) si suspendat 7 luni. Juventus l-a "salvat" si a semnat cu italienii un contract pe 5 ani. La 8 iulie 2006 s-a transferat la Fiorentina pentru 8 milioane de euro, club care avea sa se dovedeasca a fi unul ghinionist, dupa ce la 28 ianuarie 2010 a fost depistat pozitiv cu sibutramina si suspendat 9 luni.

Alaturi de Mutu, in Top 25 se afla si Wayne Rooney, Andrei Sevcenko, Stephen Ireland, Andrei Arshavin, Dimitar Berbatov, Carlos Tevez, Lee Hendrie, Adel Taraabt, Afonso Alves, Jordi Cruyff, David Bentley, Owen Hargreaves, Tom Huddlestone, Aaron Lennon, Damien Duff, Matt Jansen, Stan Collymore, Dean Ashton, Michael Bridges, Francis Jeffers, Danny Cadamarteri, Billy Kenny, Joe Cole si Paul Gascoigne.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Mastersul de la Madrid se va juca pe zgura albastra... Asta va avea stadion de 22 de milioane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x