Căutare Live

Ana-Maria Branza, argint la Campionatul Mondial de la Doha

Ana-Maria Branza a obtinut medalia de argint la Campionatul Mondial de Spada, de la Doha. In ultimul act al competitiei, spadasina noastra a fost invinsa, scor 11-15, de chinezoaica Xu Anqi.

Ana-Maria Branza a inceput bine noul an si a castigat medalia de argint la Campionatul Mondial de la Doha. Spadasina romanca a fost invinsa in ultimul act al competitiei din Qatar de catre chinezoaica Xu Anqi, scor 11-15.

Aflata la primul concurs al anului, Ana-Maria a reusit sa avanseze pana in finala, acolo unde, din pacate, nu a reusit sa tina pasul cu Xu Anqi. Chinezoaica a condus jocul de la un capat la celalalt, spadasina noastra reusind sa se apropie cel mai mult la doar trei puncte diferenta.

Ana-Maria Branza, vicecampioana olimpica de la Beijing, in 2008, a reusit sa castige turneul de la Doha in anul 2009. Xu Anqi, adversara sportivei noastre, a fost medaliata cu aur la JO de la Londra.

Vitor Belfort l-a facut K.O. pe Michael Bisping in Gala UFC din Brazilia... CONFRUNTAREA GREILOR, la baschet: Mircea Badea se antreneaza pentru marele meci!...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x