Antena Căutare

Ana-Maria Branza, argint la Campionatul Mondial de la Doha

Ana-Maria Branza a obtinut medalia de argint la Campionatul Mondial de Spada, de la Doha. In ultimul act al competitiei, spadasina noastra a fost invinsa, scor 11-15, de chinezoaica Xu Anqi.

Ana-Maria Branza a inceput bine noul an si a castigat medalia de argint la Campionatul Mondial de la Doha. Spadasina romanca a fost invinsa in ultimul act al competitiei din Qatar de catre chinezoaica Xu Anqi, scor 11-15.

Aflata la primul concurs al anului, Ana-Maria a reusit sa avanseze pana in finala, acolo unde, din pacate, nu a reusit sa tina pasul cu Xu Anqi. Chinezoaica a condus jocul de la un capat la celalalt, spadasina noastra reusind sa se apropie cel mai mult la doar trei puncte diferenta.

Ana-Maria Branza, vicecampioana olimpica de la Beijing, in 2008, a reusit sa castige turneul de la Doha in anul 2009. Xu Anqi, adversara sportivei noastre, a fost medaliata cu aur la JO de la Londra.

Vitor Belfort l-a facut K.O. pe Michael Bisping in Gala UFC din Brazilia... CONFRUNTAREA GREILOR, la baschet: Mircea Badea se antreneaza pentru marele meci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x