Antena Căutare

Anunț trist pentru fanii fotbalului! Presa din Argentina anunță decizia luată de Messi după eșecul din Rusia

Lionel Messi era considerat, înainte de Cupa Mondială din Rusia, drept arma principală a Argentinei în lupta pentru trofeul suprem din fotbal. Din păcate pentru țara sa, Messi nu a făcut decât să-și îngroape naționala. După ce a ratat un penalty cu Islanda, starul Barcelonei a fost sub orice critică în meciul cu Croația, pierdut cu 0-3.

”Absența” lui Messi din jocul Argentinei a contat enorm, iar naționala lui Jorge Sampaoli mai are șanse pur teoretice pentru a mai prinde optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Pentru Lionel Messi, Campionatul Mondial din Rusia va reprezenta ultima sa prezență în tricoul naționalei, scrie presa din Argentina. Conform mai multor jurnaliști din țara natală a starului Barcelonei, imediat după finalul Cupei Mondiale, mai mulți jucători își vor anunța retragerea.

Din păcate pentru fanii fotbalului, printre ei se află și numele lui Lionel Messi. Ceilalți jucători care vor pune ghetele în cui sunt: Marcos Rojo, Ever Banega Lucas Biglia, Sergio Aguero, Angel Di Maria, Javier Mascherano și Gonzalo Higuain.

Messi s-a mai retras o dată din națională în iunie 2016. Atunci, acesta și-a anunțat retragerea din selecționata Argentinei după înfrângerea suferită la loviturile de departajare în fața reprezentativei statului Chile (2-4), în finala Copei America 2016.

”Selecţionata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naţionala Argentinei, a treia consecutivă. Este un moment dur pentru mine şi pentru întreaga echipă, este foarte dificil. Mi-aş fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reuşit acest lucru.

"Am făcut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut încă o finală, tot la loviturile de departajare, iar acest lucru m-a afectat foarte tare", spus Messi acum doi ani.

Retragerea lui Messi a durat doar două luni. În august 2016, coditianul argentinian Ole anunța că Lionel Messi s-a răzgândit și va reveni la echipa naţională. Antrenrul "Pumelor" de atunci, Edgardo Bauza, confirma revenirea lui Messi la lot.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial! Căutăm un nou win cu meciurile zilei din Rusia... OFICIAL: ”U” Craiova și-a vândut vedeta! Dorit de FCSB, Alex Băluță a semnat pentru o sumă uriașă cu o echipă din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x