Antena Căutare

Bogdan Andone e optimist înaintea meciului cu Milsami Orhei: "Băieţii s-au pregătit foarte bine"

FCSB - MIlsami Orhei. "Primul meci este foarte important, suntem optimişti, băieţii s-au pregătit foarte bine. Moruţan este indisonibili, vedem cum va fi cu Pintilii, care are o mică problemă la gambă. Mai avem nevoie numeric şi valoric de câţiva jucători", a declarat antrenorul Bogdan Andone, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul FCSB, Bogdan Andone, a declarat, miercuri, că primul meci al sezonului este foarte important, dar este optimist în privinţa unui rezultat bun cu Milsami Orhei, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Europa.

"Primul meci este foarte important, suntem optimişti, băieţii s-au pregătit foarte bine. Moruţan este indisonibili, vedem cum va fi cu Pintilii, care are o mică problemă la gambă. Mai avem nevoie numeric şi valoric de câţiva jucători. Sper ca în cel mai scurt timp să rezolvăm această problemă. Am promisiuni că vor veni jucători, între care şi un fundaş stânga. Avem nevoie de încă un atacant, practic acum stăm în Hora, de minim un inter, ca să nu spun doi", a declarat Andone, într-o conferinţă de presă.

Meciul FCSB - Milsami Orhei se va disputa, joi, de la ora 21.30, în prima manşă din turul întâi preliminar al Ligii Europa.

Sursa : news.ro

Megan Rapinoe a anunțat din nou că naţionala SUA de fotbal feminin nu va merge la Casa Albă... Fundașul Alberto Moreno a plecat de la Liverpool la Villarreal, unde a a semnat pe cinci ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x