Antena Căutare

În ce condiții ar putea avea loc „marea împăcare” între FCSB și CSA Steaua. Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Gigi Becali

La scurt timp după ce a fost numit selecționer al Naționalei, Edi Iordănescu a vorbit despre o posibilă împăcare între două echipe de fotbal care au avut parte de-a lungul anilor de un război de identitate: FCSB și CSA Steaua.

Colaj cu Edi Iordănescu și Gigi Becali
În ce condiții ar putea avea loc „marea împăcare” dintre FCSB și CSA Steaua | Hepta

Selecționerul Edi Iordănescu a declarat pentru AS.ro că în perioada în care a fost antrenor al FCSB a constatat semnale de pace venite din partea CSA Steaua către FCSB. Selecționerul a menționat că un prim pas al acestei „împăcări” ar fi revenirea echipei patronate de Gigi Becali pe stadionul din Ghencea. De asemenea, selecționerul a vorbit și despre o posibilă reunificare a celor două echipe care s-au „războit” pentru identitate ani în șir.

Edi Iordănescu a vorbit despre ”marea împăcare” dintre FCSB și CSA Steaua

Edi Iordănescu a avut un mesaj clar pentru Gigi Becali pe această temă.

Potrivit clasamentului Ligii 1 de fotbal, FCSB, echipă patronată de Gigi Becali și antrenată de Toni Petrea, se află pe locul 2 cu 6puncte în spatele lui CFR Cluj. CSA Steaua se află actualment eîn Liga 2.

Citește mai multe detalii despre condițiile în care ar putea avea loc o îmăcare între FCSB și CSA Steaua, precum și discuțiile pe această teamă purtate între Edi Iordănescu și GiGi Becali pe AS.ro.

Ce a răspuns Novak Djokovic, întrebat cu cine a ținut la Finala Australian Open 2022, la meciul dintre Medvedev și Nadal... Simona Halep a stârnit hohote de râs la un interviu din Dubai. Răspunsul inedit care i-a amuzat pe toți: „Sunt atât de b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x