Antena Căutare

Ce notă a luat Radu Drăgușin la examenul de Bacalaureat. Fotbalistul este un exemplu pentru toți tinerii sportivi

Radu Drăgușin se mândrește cu abilitățile sale spectaculoase și o carieră de succes în fotbal. Tânărul a muncit din greu pentru a obține tot ceea ce și-a propus, iar drept dovadă stau performanțele academice. Iată ce notă a obținut la examenul de Bacalaureat.

Colaj cu Radu Drăgușin în echipamentul galben pe terenul de fotbal Galerie
Radu Drăgușin se mândrește cu abilitățile sale spectaculoase și o carieră de succes în fotbal | gettyimages.com

Radu Drăgușin s-a făcut remarcat datorită performanțelor sale pe terenul de fotbal, dar și prin contribuția sa la echipa națională a României. Tânărul fotbalist se mândrește cu un talent remarcabil la doar 22 de ani.

Deși este foarte discret în ceea ce privește viața personală, Radu Drăgușin nu ezită să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente pentru el. Pentru că are o legătură specială cu prietenii virtuali, fotbalistul a ținut să își facă publică nota de la examenul de Bacalaureat.

Citește și: Cine e și cum arată cumnata lui Radu Drăgușin, vedeta lui Tottenham. Soția lui Alex Drăgușin este o prezență exotică

Se pare că Radu Drăgușin a muncit, încă de când era doar un adolescent, să ajungă printre cei mai buni. Tânărul a luat pe toată lumea prin surprindere cu punctajul pe care l-a obținut la examenul maturității, în urmă cu câțiva ani.

Articolul continuă după reclamă

Ce notă a luat Radu Drăgușin la BAC

Radu Drăgușin este un exemplu pentru toți tinerii în materie de educație. Deși este pasionat de fotbal, acesta nu a uitat de școală. Fotbalistul a găsit un echilibru perfect între sport și educație, lucru care s-a văzut și în nota obținută la BAC.

Puțini sunt cei care știu faptul că Radu Drăgușin a promovat examenul maturității cu 9,16. Tânărul în vârstă de 22 de ani este foarte mândru de rezultatele pe care le-a obținut la Bacalaureat, în urmă cu câțiva ani.

„Și școală și sport! 😉 Cel mai valoros fotbalist din istoria fotbalului românesc, @radudragusin5 a promovat BAC-ul cu 9.16. Acum, e rândul vostru! 😎 Bafta la BAC!”, este mesajul din dreptul unei postării pe Instagram, conform spynews.ro.

Radu Drăgușin a obținut cea mai mare notă la Logică, argumentare și comunicare, de 9,70. La limba română a luat 8,65, iar la istorie a obținut 9,15.

Când și-a început cariera în fotbal Radu Drăgușin. Cu ce se ocupă părinții fotbalistului

Radu Drăgușin a devenit „cel mai scump” fotbalist român, după anunțul transferului său de la Genoa la Tottenham, contra sumei de 30 de milioane de euro. Tânărul și-a început cariera de seniori în anul 2020, la Juventus Next Gen.

La doar 18 ani, fotbalistul și-a înregistrat debutul la prima echipă. Puțini cunosc faptul că Radu Drăgușin a moștenit pasiunea pentru sport de la părinții lui.

Citește și: Iubita lui Radu Drăgușin, imagini emoționante de la meciul de debut al României la Euro 2024. Sportivul i-a dedicat victoria

Tatăl lui Radu Drăgușin, Dan Drăgușin, a jucat volei în România, în timp ce mama sa, Svetlana, și-a reprezentat țara la baschet. Radu are o soră mai mică, pe nume Meira, care joacă baschet.

Tânărul fotbalist a intrat în atenția publicului după ce a reușit să depășească recordul deţinut de Adrian Mutu, devenind „cel mai scump” jucător român de fotbal de până acum. „Briliantul” era cumpărat de Chelsea în vara lui 2003 în schimbul sumei de 19,9 milioane de euro, conform as.ro.

Un lucru este cert, Radu Drăgușin a realizat performanțe de senzație de la o vârstă foarte fragedă.

Ce a transmis Edi Iordănescu înainte de meciul România - Țările de Jos, din optimile de la Euro 2024. „Da, Olanda e favo... Euro 2024: România - Olanda 0-3. Tricolorii părăsesc competiția după o înfrângere drastică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 3 iulie 2024. Maria și Ștefan, escapadă romantică la munte. Ce declarații și-au făcut cei doi îndrăgostiți
Mireasa Sezonul 9, 3 iulie 2024. Maria și Ștefan, escapadă romantică la munte. Ce declarații și-au făcut cei doi îndrăgostiți Miercuri, 03.07.2024, 16:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x