Antena Căutare

CFR Cluj - Gloria Bistrita 0-1/ Clujenii, eliminati de un penalty inexistent

O grava eroare de arbitraj a calificat formatia Gloria Bistrita in semifinalele Cupei Romaniei, dupa victoria cu 1-0 , in deplasare, cu CFR Cluj. Unicul gol al intilnirii a fost marcat dintr-un penalty controversat de Junior Moraes, in minutul 73.


Partea secunda a inceput dupa aceleasi scenariu, cu o Gloria care s-a aparat cat a putut de exact si cu un CFR ce alerga aproape disperat dupa deschiderea scorului.

Soarta meciului s-a schimbat in minutul 71. Bajenaru se dueleaza cu Tony in apropierea careului, fundasul clujenilor isi trage adversarul de tricoul, arbitrul Balaj lasa jocul sa continue, insa revine asupra deciziei la semnalizarea asistentului si acorda lovitura de la 11 metri.

Junior Moraes a transformat fara emotii lovitura de pedeapsa in avantaj.

Elevii antrenati de Sorin Cartu au asediat apoi poarta lui Albut, in incercarea de a egala, insa De Zerbi si Sforzini au ratat incredibil in ultimele minute de joc.

Au evoluat formatiile:

CFR Cluj: Nuno Claro, Tony, Cadu, Piccolo, Edimar, E. Kone (Sforzini '71), Costa, Peralta, Bastos (De Zerbi '54), Bud (Culio '46), Traore

Gloria Bistrita: Albut, Achim, Nastase, Szukala, Velcovic, C. Petre, Muresan, Nalati, Keita (Saceanu '54), Bajenaru (Tudose '81), B. Moraes (J. Moraes '57)

Derby cu incidente in Giulesti! Fanii Stelei au fost evacuati cu bataie!... Cupa Romaniei - sferturi de finala/ Programul de miercuri: Rapid - Steaua, ora 20:45...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x