Antena Căutare

Cine e Toma Coconea, românul pentru care LIMITELE nu există? Va rezista „Șoimul” 20 de zile fără somn sau odihnă?

Toma Coconea, românul îndrăgostit de munte, va participa la Red Bull X-Alps, una dintre cele mai grele competiții de sport extrem de pe planetă. Vă reamintim că hunedoreanul este singurul pilot de parapantă din lume care a reuşit primul zbor cu o targă specială în care se afla un rănit.

Toma Coconea, românul îndrăgostit de munte, va participa la Red Bull X-Alps, una dintre cele mai grele competiții de sport extrem de pe planetă.

Vă reamintim că hunedoreanul este singurul pilot de parapantă din lume care a reuşit primul zbor cu o targă specială în care se afla un rănit. Desigur, competiția e o adevărată luptă pentru supraviețuire! Cei 30 de concurenți vor trece prin șapte țări până vor ajunge la destinație, pornind Salzburg și ajungând la Monaco.

CITEȘTE ȘI: Tiberiu Uşeriu scrie istorie! ”Am evadat din două pușcării!” A furat, a tâlhărit, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, a ispășit zece. A câştigat, din nou, Maratonul Arctic

Șoimul a realizat record după record

Pentru Toma, limitele nu există, iar acum și le va testa în această competiție. La 41 de ani, instructorul de zbor cu parapanta şi salvamontist profesionist, are energie ca la 18 ani!

Prima dată și-a încercat norocul la „Red Bull X Alps” acum zece ani. Deși avea drept contracandidați 30 de parapantişti selectaţi din toată lumea, Toma, un ardelean hotărât, a ieșit pe locul al doilea.

După acest record, Toma s-a ales cu o altă poreclă: „Running Man“ sau „Șoimul”. Asta după ce a parcurs 1.000 de kilometri alergând şi căţărându-se. În 2017, hunedoreanul vrea să-şi „împlinească visul de o viaţă”: acela de a ajunge primul la finişul de la Monaco. Mai e doar la șapte țări distanță de visul lui, dar așa cum îl știm, iar își va învinge limitele și va reuși!

Îi urăm succes!

Surse: Blog Toma Coconea, Adevărul de Hunedoara

"Uriașul din Carpați" a încetat din viață! Gheorghe Gușet, fost campion la aruncarea greutății, avea probleme ... Asaltul final pentru Coman şi Nedelcu! Hagi a acceptat oferta lui Becali pentru cei mai buni jucători de la Viitorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x