Căutare Live

Cristi Costache a demisionat de la Rapid

Dupa plecarea lui Dinu Gheorghe din fruntea clubului, Cristian Costache a ramas sa indeplineasca functiile de manager sportiv, secretar general si director de imagine.

Era omul bun la toate. Rapid este unul dintre cluburile care achita salarii dintre cele mai mari fotbalistilor, numai ca angajatii nu stau deloc pe roze si au fost perioade in care salariile au intarziat cu lunile.

Chiar daca luni se va afla la Giulesti si se va ocupa de organizarea meciului Rapid - Gaz Metan, Costache va parasi clubul cel tarziu la 1 decembrie.

Aflat de peste 10 ani neintrerupti la Rapid, Costache era cel mai vechi colaborator al lui George Copos la club. De luni va intra in paine Constantin Zotta, ca director general, iar prima necesitate va fi sa-si gaseasca cel putin doi colaboratori.

Cristian Costache a scris o carte, alaturi de Ion Cirstea, despre istoria formatiei giulestene, "Fenomenul Rapid. Legenda Continua". El si-a prezentat demisia fix in ziua in care se implineau 7 ani de la lansarea volumului!

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

DNA cerceteaza modul in care se acorda drepturile TV in primele doua ligi... Mihai Stoica, asa cum nu-l stiati: arogant din nou...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri