Căutare Live

Decesul lui Patrick Ekeng: Medicul de pe ambulanţă, condamnat la închisoare cu suspendare. Familia jucătorului primeşte daune de 200.000 de euro

Doctoriţa de pe Ambulanţa Puls care a intervenit în 2016 pe Stadionul Dinamo în cazul fotbalistului Patrick Ekeng, Mihaiela Duţă, judecată pentru ucidere din culpă, a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, conform deciziei Judecătoriei Sectorului 2.

Potrivit g4media.ro, instanţa a hotărât acordarea de daune familiei dinamovistului în valoare de 200.000 de euro. Decizia poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, la 6 mai 2016, după ce s-a prăbuşit în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul, fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa şi a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă.

În cadrul anchetei, s-a stabilit că medicul de pe ambulanţă nu a făcut nicio manevră de resuscitare, nici când l-a preluat pe Patrick Ekeng şi nici în salvare, deşi acesta era în fibrilaţie ventriculară, anulând astfel, prin inacţiunea sa nejustificată, orice şanse de supravieţuire a fotbalistului.

Sursa : news.ro

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate din cauza pandemiei, vor avea loc în decembrie, la Baku... Nouă poliţişti de la Furturi Auto din Bucureşti, confirmaţi cu coronavirus/ 11 dintre colegii lor sunt izolaţi la domici...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri