Antena Căutare

Doliu în lumea fotbalului! Juan Carlos Garcia, fost internaţional hondurian, a murit la vârsta de doar 29 de ani

Juan Carlos Garcia, fostul fundaş al echipei Wigan Athletic şi al naţionalei din Honduras, a murit la vârsta de 29 de ani, a anunţat echipa britanică pentru care a evoluat. Fostul fotbalist fusese diagnosticat cu leucemie în 2015.

Juan Carlos Garcia, fostul fundaş al echipei Wigan Athletic şi al naţionalei din Honduras, a murit la vârsta de 29 de ani, a anunţat echipa britanică pentru care a evoluat. Fostul fotbalist fusese diagnosticat cu leucemie în 2015.

Garcia a rămas până la sfârşitul anului trecut în Marea Britanie, unde şi-a continuat tratamentul, apoi a revenit în ţara natală. Acesta a fost transferat de Wigan în 2013, dar a jucat un singur meci pentru echipa engleză, într-o partidă cu Manchester City, în Cupa Ligii.

Fundaşul stânga a strâns 39 de selecţii la echipa naţională a Hondurasului şi a jucat în două meciuri la Campionatul Mondial din 2014, cu Ecuador şi Elveţia.

Transferul anului din Liga 1 ? Cristian Manea, fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, foarte aproape de un transfer l... BREAKING NEWS! Vestea zilei pentru Simona Halep: o rivală la locul 1 WTA s-a retras de la Sydney. Ce se întâmplă în clas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x