Antena Căutare

Extrema Zeljka Nikolici, al treilea transfer al campioanei la handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea

Campioana en-titre la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, miercuri, al treilea transfer în perspectiva viitorului sezon, extrema dreaptă Zeljka Nikolici, care vine de la SCM Craiova.

Zeljka Nikolici are 28 de ani, 1.64 metri înălţime şi joacă pe postul de extremă dreapta.

Handbalista sârbă a mai evoluat la echipele ORK Vrnjacka Banja, WHC Biseri, Buducnost Podgorica şi SCM Craiova, cu ultima cucerind, în 2018, Cupa EHF.

În ultimele trei sezoane din Liga Naţională, Nikolici a marcat 276 de goluri.

”Este o mare oportunitate pentru mine. Merg la o echipă care va juca în Liga Campionilor şi care îşi propune obiective importante. M-am simţit excelent la Craiova, oamenii au fost minunaţi, dar vreau să fac un pas înainte în carieră. Cunosc foarte bine echipa de la Vâlcea, am jucat de atâtea ori împotriva sa cu Craiova. Am fost şi la meciuri în Liga Campionilor, atmosfera e cu adevărat senzaţională. Abia aştept să mă alătur fetelor, din vară”, a declarat Zeljka Nikolici după semnarea contractului.

Sursa : news.ro

Liga I ar putea fi reluată la 16 mai... Blaise Matuidi, după ce a fost testat pozitiv la coronavirus: Sunt optimist, am moralul bun, împreună vom trece peste as...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x