Căutare Live

FCM Targu Mures - Dinamo 0-1 / Cainii ierneaza pe primul loc

Dinamo s-a impus greu pe stadionul Transil din urbea dintre Mures si Poklos.

Ultima reprezentantie a lui Dinamo in acest an le-a asigurat si primul loc in clasament.

Pusi sub presiune de victoria CFR-ului la Ploiesti, cei din Stefan cel Mare s-au impus la Targu Mures la limita si au pastrat diferenta de 1 punct care ii desparte de ardeleni (40 la 39).

Singurul gol al partidei a fost marcat de Marius Niculae dintr-un penalty acordat de Tudor la duelul dintre Ilyes si Danciulescu.

Era minutul 50 si trupa lui Ciobotariu era lidera. Desi a fost alungat din Gruia, Diego Ruiz putea da o mana de ajutor fostei sale echipe in minutul 70, cand a trimis in bara lui Balgradean. Tot el a luftat din pozitie favorabila in ultimele minute, naruind sperantele muresenilor la un egal.

Foto: gsp.ro

Franta va gazdui Campionatul Mondial de Handbal Masculin din 2017... Montpellier oprita de Toulouse, Nicolita invingator la Dijon. Vezi rezultatele din Franta!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri