FCSB vs VIITORUL. Cine ia titlul în Liga I? Reacţie oficială din partea LPF, după audierile de la TAS

Miercuri, 12 iulie, specialiştii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au încheiat audierile în cazul campioanei României. Avocaţii celor de la FCSB au intrat primii, urmaţi apoi de apărătorii LPF, FRF, pentru ca şedinţa să se închidă cu Viitorul.

AMBELE TABERE SUNT SIGURE DE VICTORIE

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a rămas în pronunţare cu privire stabilirea campioanei Ligii I în sezonul 2016-2017 şi a precizat că o este posibil ca soluţia să fie anunţată până mâine la prânz.

"Cazul s-a judecat şi a rămas în pronunţare. Ni s-a comunicat că până mâine în ora prânzului este posibil să avem o soluţie. Nu a fost nmic spectaculos la audieri şi nu pot anticipa nimic", a spus Ştefan.

Formaţiile FC Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, în fruntea play-off-ului Ligii I. Conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioană a României. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să fie campioana României.

FCSB s-a adresat TAS pentru soluţionarea acestei speţe.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri