Căutare Live

FIFA îi autorizează pe fotbalişti să joace meciuri oficiale pentru a treia echipă la care sunt legitimaţi în acelaşi sezon

FIFA a anunţat că îi autorizează pe jucători să dispute meciuri oficiale pentru pentru a treia echipă la care sunt legitimaţi în acelaşi sezon, măsură temporară decisă în contextul problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.

“Pentru a evita orice motiv de îngrijorare cu privire la fotbaliştii fără angajament, jucătorilor li se permite să se legitimize la cel mult trei cluburi şi ei pot juca în meciuri oficiale pentru trei cluburi în acelaşi sezon”, se arată pe site-ul FIFA, într-un comunicat cu precizări referitoare la măsurile temporare aprobate de for.

În mod normal, jucătorii pot evolua pentru cel mult două echipe pe parcursul unui sezon.

Sursa : news.ro

Dele Alli, suspendat şi amendat după ce s-a amuzat pe Snapchat în privinţa coronavirusului... Iftime: I-au dat afară pe jucători din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani deşi nu au a...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri