Antena Căutare

FOTO! Mai multi suporteri au fost interzisi pe stadion! Motivul e valabil doar in Anglia

Englezii continua sa trateze fotbalul precum teatrul. Oficialii clubului Sunderland au suspendat abonamentele mai multor fani din cauza ca acestia stateau prea mult timp in picioare in timpul meciului.

In Anglia, fotbalul este vazut ca un mod de relaxare. Ceilalti, cu sange fierbinte si comportament galagios, zic de englezi ca degeaba merg pe stadion daca se comporta ca la teatru. Galeriile de la noi ii fac "samantari" pe cei de la tribune, care prefera sa urmareasca partida de pe scaun, si nu cu picioarele pe el, cum e moda in peluze.

Oficialii lui Sunderland s-au trezit, recent, cu un val de reclamatii. Nemultumirea consta in faptul ca mai multi suporteri petrec prea mult timp in picioare, impiedicand astfel o buna vizionare a partidelor. Cum "buna desfasurare a lucrurilor si satisfacerea pretentiilor suporterilor" sunt telurile clubului, Sunderland a luat imediat decizia de a suspenda abonamentele celor "neastamparati".

Astfel, la primul meci pe "Stadium of Light", suporterii au putut vedea cum pe unele scaune era scris "acest abonament a fost suspendat pentru prea multe ridicari". Bineinteles, actiunea oficialilor i-a impartit pe suporteri in doua tabere, dar Sunderland a anuntat ca nu renunta la aceasta metoda pentru ca "experienta pe Stadium of Light sa ramana una placuta pentru toti suporterii".

FOTO! Acesta a fost mesajul afisat de Sunderland pe scaunele suspendate!

VIDEO! Are 43 de ani si e hotarat sa-i doboare recordul lui Pele... VIDEO! Snowboard-ul, jucaria preferata a unui copil de un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x