Antena Căutare

Gerrard are ghete speciale la meciul 100 pentru Anglia

Steven Gerrard trateaza cum se cuvine momentul meciului amical cu Suedia. Mijlocasul lui Liverpool si-a inscriptionat ghetele de joc pe care le va purta in meciul 100 in tricoul Angliei.

Pentru majoritatea fotbalistilor convocati de Roy Hodgson, meciul cu Suedia nu reprezinta nimic mai mult decat un simplu joc amical. Exceptie face Steven Gerrard, fotbalist care se afla la a 100-a prezenta in prima reprezentativa.

Sunt mai emotionant ca oricand si abia astept startul meciului. Sunt fericit cu ceea ce am realizat pana acum, dar inca mai am multe de aratat in tricoul Angliei, asa ca nu simt ca sunt aproape de final”, a declarat Steven Gerrard, citat de Dailymail.

In partida cu Suedia, mijlocasul va purta ghete inscriptionate special. Pe incaltaminte regasim numele partidei, data si numarul de selectii.

Partida din Suedia il trimite pe Gerrard in lista selecta a fotbalistilor englezi cu peste 100 de selectii in tricoul echipei nationale.

foto: Dailymail

DIICOT a intrat pe firul transferurilor dintre “U” Cluj si Petrolul! Frauda de 11 milioane euro... VIDEO! Romania-Belgia 2-1: "Torje da Ciuleandra la Maxim"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x