Antena Căutare

Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici nimic”

După meciul FCSB - Nordsjaelland, care s-a terminat la scor 0 - 0, Gigi Becali a făcut câteva declarații neașteptate.

gigi becali Galerie
Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici nimic” | Shutterstock, Profimedia, Hepta

Omul de afaceri, în vârstă de 65 de ani, a văzut meciul organizat pe stadionul Steaua dintre FCSB și echipa din Danemarca. Pe atunci, i-a și venit o idee neașteptată.

Citește și: Cât costă hanoracul lui Gigi Becali pe care scrie "Iisus Hristos Biruiește". Este făcut la comandă și cerințele lui nu sunt simple

Gigi Becali și-a cumpărat 30 de hectare tocmai pe meleaguri africane. Ce plănuiește afaceristul: „Nici televizor, nici nimic”

Patronul FCSB a fost impresionat de jocul de pase al fotbaliștilor de la Nordsjaelland și, observând că din echipă fac parte mai mulți sportivi africani, s-a gândit să deschidă o academie de fotbal în Uganda, transmite Digisport.ro.

”În Uganda am cumpărat vreo 30 de hectare. Mă gândeam să fac acolo (n.r.- academie), dar e greu, cine se duce antrenor acolo? Știi care e treaba cu ăștia? E sărăcie, îi iei la 14-15 ani și le faci program. 8 ore de somn, 3 ore masă și restul le dai mingea.

Nici televizor, nici nimic. Când te scoli, începi să pasezi, când mânânci, ții mingea... Așa cred că le fac (n.r.- cei de la Nordsjaelland jucătorilor africani din lot). Nu au talent ca Neymar, ei sunt pasatori, adică exercițiu”, a spus Gigi Becali.

Nordsjaelland are nu mai puțin de opt jucători din Africa: Emmanuel Ogura, Adamo Nagalo, Mohamed Diomande, Lasso Coulibaly, Mario Dorgeles, Ernest Nuamah, Ibrahim Osman și Yannick Agnero, mai continuă Digisport.

Citește și: Gigi Becali riscă să ajungă din nou la închisoare. Ce a decis instanța de judecată

Echipa FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League, scrie News.ro.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5.

După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu – fiind eliminat.

Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalti, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+3, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Ov. Popescu, Djokovic (Edjouma 74), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Compagno (Valentin Gheorghe 61), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

NORDSJAELLAND: A. Hansen - Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew (Marxen 82), Frese - Diomande, Tverskov, Bocha (D. Svensson 49) – Nuamah (Coulibaly 82), Ingvartsen (Nygren 56), Osman (Antman 56). ANTRENOR: Johannes Hoff Thorup

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 73, Edjouma 89m Chiricheş 90+1 / Nagalo 32

Cartonaş roşu: Adamo Nagalo (Nordsjaelland) min. 59

Arbitri: Milos Boskovic – Marjan Paunovic, Vladislav Radenovic – Radoje Pajovic (toţi din Muntenegru)

Liga Portugal e live în AntenaPLAY! Vezi meciurile etapei și evoluțiile românului Alexandru Dobre... În Serie B, România mai are un reprezentant! Andrei Mărginean a semnat cu Ternana. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x