Căutare Live

Lazio îl sărbătoreşte pe Ştefan Radu, care împlineşte 33 de ani

Fundaşul Ştefan Radu a împlinit, marţi, 33 de ani, iar clubul său, Lazio Roma, i-a transmis un mesaj pe reţelele de socializare.

Fundaşul Ştefan Radu a împlinit, marţi, 33 de ani, iar clubul său, Lazio Roma, i-a transmis un mesaj pe reţelele de socializare.

"La mulţi ani pentru Şeful, care împlineşte 33 de ani, azi", a fost mesajul postat pe Instagram.

A post shared by (@official_sslazio) on

Oct 21, 2019 at 3:00pm PDT

Ştefan Radu, retras de mult timp din naţionala României (are doar 13 selecţii), a evoluat la două cluburi în cariera lui, la Dinamo, între 2004 şi 2008, şi la Lazio. Radu a jucat 285 de meciuri pentru formaţia italiană în Serie A şi a marcat cinci goluri.

Sursa : news.ro

Litigiul între Atletico şi Barcelona în cazul Griezmann, închis după ce catalanii au mai plătit 15 milioane de euro... Serbia, un meci cu porţile închise pentru rasism...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri