Antena Căutare

Liviu Ganea la CFR Cluj, pleaca Weldon

Atacantul a fost deturnat de alb-visinii din drumul sau spre FCM Targu Mures. Fostul dinamovist ii va lua locul lui Weldon, care va pleca in China.

Cazut in dizgratia conducerii dinamoviste din cauza pretentiilor salariale exagerate, Liviu Ganea s-a transferat la CFR Cluj. Jucatorul crescut de Scoala de Fotbal „Gica Popescu" a semnat un contract valabil pe 3 ani cu formatia din orasul de pe Somes.

Atacantul din Stefan cel Mare a mai fost dorit atat de FCM Targu Mures dar si de Astra Ploiesti, insa pana la urma a ajuns la viceliderul campionatului.

„Sunt fericit ca am semnat un contract bun. Dinamo inseamna trecutul pentru mine, CFR Cluj viitorul. Am venit sa joc titular, eu cred ca ma voi impune" a declarat Ganea, care a negat ca ar fi negociat si cu Universitatea Cluj.

CFR-ului se va desparţi de brazilianul Weldon. Acesta va pleca pe un milion de euro în China, la Tianjin Teda sau Beijing Guoan.

Foto: Hepta

Procurorii au cerut intre 10 si 20 de ani inchisoare pentru Cristi Borcea in dosarul transferurilor... Iuliu Muresan vrea 12 echipe in prima liga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x