Antena Căutare

Novak Djokovici a castigat turneul Masters de la Miami

Novak Djokovici a castigat turneul Masters de la Miami, continuandu-si seria victoriilor din acest sezon. Sarbul a ajuns la cel de-al 24-lea succes in anul 2011.


La fel ca la Indian Wells, Djokovic si-a dezvoltat enorm jocul incepand cu setul al doilea. Sarbul a lovit bine din toate pozitiile, a profitat de un Nadal neinspirat la serviciu si pe rever, iar setul i-a revenit destul de usor cu 6-3.

In decisiv, echilibrul a fost la el acasa, lupta dintre cei doi fiind una incrancenata. Fiecare jucator si-a fructificat avantajul serviciului (cu destule emotii insa), iar finala a fost impinsa in tie-break. Mult mai precis in lovituri, Djokovic intoarce scorul de la 2-1, iar dupa ce Nadal face o dubla greseala se desprinde decisiv. A fost 7-4 pentru numarul doi mondial, iar Rafa are un motiv destul de intemeiat de teama pentru suprematia din anul in curs: Novak Djokovic.

Rafael Nadal l-a surclasat pe Federer in semifinalele turneului de la Miami... Sumudica traieste. Rapid - Gaz Metan Medias 2-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x