Antena Căutare

Oficialii Craiovei: "Dragomir a dus la DNA un regulament nevalidat pentru a-i induce in eroare pe procurori!"

Vicepresedintele oltenilor, Vlad Rosca, considera ca noul statut FRF, care nu este in vigoare, demonstreaza prin articolele modificate culpa federalilor si reaua-vointa cu care au decis in cazul Craiovei.

Excluderea imediata a Craiovei s-a pus in aplicare folosindu-se statutul nou, in timp ce hotararea a fost luata potrivit statutului vechi: oltenii cred ca FRF a folosit de fiecare data statutul care inlesnea mai mult excluderea clubului.

"Referatul ii ingroapa"

- Domnule Rosca, Comitetul Executiv al FRF invoca in hotararea de excludere a Craiovei articole din statutul vechi, cel in vigoare. De unde discutia despre statutul nou deschisa de DNA?
- Acum o luna, fara ca procurorii sa ceara asta, Dumitru Dragomir s-a prezentat la DNA cu statutul nou. Nu stim motivul, dar s-au afundat si mai mult facand asta.

- De ce?
- Sunt cel putin doua lucruri care demonstreaza, credem noi, faptul ca au gresit. E suficient sa ne uitam la referatul pe care consilierul juridic al FRF, Adrian Stingaciu, l-a trimis Comisiei de Solutionare a Litigiilor!

"Au hotarat dupa statutul care le convenea"

- Care sunt argumentele?
- In referat scrie negru pe alb: Comitetul Executiv a decis cu efect imediat. Nicaieri, in statut, nu e prevazut asa ceva! Din contra, articolul 34, punctul 3, spune ca hotararile intra in vigoare la termenele stabilite de Comitetul Executiv. Dovada? In statutul nou, aceeasi prevedere e modificata: intra in vigoare imediat, exceptand cazurile cand nu e prevazut altfel. Efectul imediat apare abia acum!

- Cine a gresit atunci?
- Se pare ca s-a judecat dupa statutul nou, desi acesta nu era in vigoare! Daca ne uitam mai departe, in referat, seful departamentului juridic de la FRF compara suspendarea cu excluderea si concluzioneaza ca excluderea e o sanctiune mai grava. Dar noi eram exclusi doar provizoriu! Era nevoie de validarea Adunarii Generale! Si aici s-a folosit tot statutul nou, pentru ca le convenea!

Sechelariu reclama FRF la DNA in "cazul Baciu"

FRF este amenintata cu un nou dosar la DNA. Patronul echipei FCM Bacau (Liga a II-a), Dumitru Sechelariu, a declarat pentru GSP: "Vom face si noi plangere penala impotriva Federatiei in «cazul Baciu - Steaua». In urmatoarele etape jucatorii nostri vor purta banderole negre pe brat, in semn de protest fata de deciziile comisiilor federale, iar in decembrie voi desfiinta echipa. Ii voi lasa lui Mircea Sandu istoria de 60 de ani a clubului nostru, nu mai vreau sa fac parte din acest fotbal mizerabil". FCM Bacau solicita Stelei 800.000 de euro fiindca gruparea din Ghencea l-a lasat pe fundasul central de 31 de ani sa plece liber de contract, contrar unei clauze stipulate intre cele doua parti. Baciu evolueaza in prezent la FCM Bacau.

"O miza prea mica pentru un caracter pe masura"

Acesta e titlul comunicatului de pe site-ul FRF, reactie la reportajul de ieri al Gazetei , considerat "un material de presa tendentios", realizat de un jurnalist al carui interes "a fost captat mai mult de activitatea zilnica din cadrul FRF si de notarea impresiilor sale personale legate de acest aspect decat de discutiile legate de argumentele juridice si dovezile pe care FRF i le-a pus la dispozitie". Federalii incheie: "Cat despre domnul Gabriel Berceanu (pacat de eruditia domniei sale!), consideram ca miza de a-i vedea pe presedintele FRF muscand dintr-un mar si pe secretara sa cautandu-l pe domnul Adrian Stingaciu este una mult prea mica. Pentru un caracter pe masura".

Joi se intalnesc invinuitii

Comitetul Executiv al FRF se va reuni miercuri, 2 noiembrie, urmand sa adopte si o pozitie comuna cu privire la faptul ca DNA a inceput urmarirea penala atat a membrilor, cat si a institutiilor FRF si LPF. Pana atunci, fiecaruia dintre avocatii membrilor Comitetului Executiv le va fi comunicata schita documentului aflat in pregatire, urmand ca miercuri sa fie definitivata reactia oficiala.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Victorii pentru Viitorul si Poli, infrangeri pentru UTA si Gloria Buzau... VIDEO! Antrenorul lui FC Botosani despre suporteri: "Doar se inmultesc in natura ca animalele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x