Antena Căutare

Presa engleza: "City trebuie sa fie atenta sa nu devina cel mai mare scalp al Timisoarei"

Cotidianul britanic Daily Mail a scris joi, inaintea meciului FC Timisoara - Manchester City, ca echipa engleza trebuie sa fie atenta sa nu devina cel mai important scalp din colectia europeana a formatiei banatene.




Presa franceza: Lille nu porneste in necunoscut, adversarul a fost studiat

Cotidianul francez L'Equipe a scris inaintea meciului FC Vaslui - OSC Lille, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, ca echipa antrenata de Rudi Garcia nu porneste in necunoscut, adversarul fiind studiat in cele mai mici amanunte. "Rudi Garcia si jucatorii sai stiu totul despre adversarul lor. Chiar daca Vaslui este o necunoscuta pe harta fotbalului european, Lille nu va porni intr-o aventura, stie exact unde va pasi. Adversarul, locatia, conditiile, au fost studiate in amanunt", a scris L'Equipe.

"Atentie la capcana Vaslui!", a titrat site-ul football.fr. "Lille nu ia in joaca acest meci. Chiar daca stiu ca sunt favoriti, baietii lui Garcia isi respect adversarul", a mai notat sursa citata. "Vaslui este o novice in fotbalul european. La arme, Lille! Echipa franceza are un potential ofensiv inca neexploatat cum trebuie in campionat. Acest baraj ii ofera sansa sa il arate", a scris si France Football.

Citeste continuarea in Jurnalul.ro
Foto: Intact Images

Steaua, FC Vaslui, Unirea si FC Timisoara lupta pentru un loc in grupele Europa League... Liga Campionilor/ Rezultate inregistrate miercuri seara in play-off...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x