Antena Căutare

Rafael Nadal l-a surclasat pe Federer in semifinalele turneului de la Miami

Rafael Nadal a castigat de-o maniera categorica marele duel cu Roger Federer, ibericul reusind astfel sa se califice in finala turneului Masters de la Miami. A fost 6-3, 6-2 pentru liderul mondial, interesant fiind faptul ca Rafa nu si-a pierdut serviciul si a bifat patru break-uri. In ultimul act, spaniolul se va duela cu Novak Djokovic (l-a depasit pe Mardy Fish).

Elvetianul a parut usor deconectat, iar in momentele decisive a fost neinspirat. Nadal a castigat de patru ori pe serviciul adversarului, in timp ce toate game-urile in care a servit au fost adjudecate.

In urma acestui succes de la Miami, scorul in intalnirile directe a devenit 15-8 pentru Nadal.

"Cred ca am facut un meci destul de bun, solid si serios. In special in primul set, cred ca am evoluat asa cum imi doream. In al doilea, lucrurile s-au schimbat si mai mult, Roger jucand destul de slab. A incercat sa scurteze punctele si a gresit foarte mult. In concluzie, nu cred ca a avut un set doi prea reusit" - Rafael Nadal.

"A jucat foarte tare si bine in acelasi timp, iar eu nu am putut mai mult. Este dezamagitor, dar adevarat. Nu cred ca am servit slab astazi, insa el a gasit de fiecare data unghiul perfect. Nu am avut o ofensiva prea agresiva azi, iar in momentul in care am avut ocaziile mele, am ratat" - Roger Federer.

In finala, Nadal se va duela cu Novak Djokovic, sarbul depasindu-l in urma cu doua saptamani in finala de la Indian Wells. Demn de mentionat este faptul ca Nole a ajuns la cota 25 de victorii consecutive.

sursa:Hotnews

Statistici liga a doua... Novak Djokovici a castigat turneul Masters de la Miami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x