Antena Căutare

Raliul Sibiului: Lupta interesanta in IRC 2WD Cup

Raliul Sibiului, etapa a 8-a din Intercontinental Rally Challenge (IRC), etapa a 5-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop si etapa eveniment in FIA European Rally Cup, anunta o lupta interesanta si intre pilotii straini si cei romani in IRC 2WD Cup, clasament dedicat pilotilor care concureaza pe masini doua roti motrice.

Campionul de anul trecut si liderul din IRC 2WD Cup, Harry Hunt, pe Citroen DS3 R3, ocupantul locului secund Martin Kangur, pe Honda Civic Type 3, Roberto Consani, pe Renault Clio R3, si Davide Catania, pe Citroen DS3 R3, vor lua startul in Raliul Sibiului Romania si se vor lupta cu Alex Filip, pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Sebastian Barbu, cu Citroen DS3 R3 si Vlad Cosma, pe Citroen C2 R2 Max.

De asemenea, in premiera, in Intercontinental Rally Challenge sunt inscrise si doua modele Dacia Logan, care vor fi pilotate de Raul Badiu si Radu Badina. Tot cu un model Dacia Logan va lua startul si Radu David, care la doar 17 ani, este cel mai tanar pilot din competitie.

Si pentru pilotii inscrisi in Campionatul National de Raliuri Dunlop etapa de la Sibiu este una extrem de importanta. Avand coeficient 1,5 (pilotii primesc numarul de puncte aferent clasarii lor inmultit cu 1,5), Raliul Sibiului va fi una dintre cele mai disputate etape din acest sezon.

Raliul Sibiului , programat in perioada 19 – 21 iulie, are cartierul general in Piata Mare din Sibiu, iar pilotii vor parcurge, vineri si sambata, 200,2 kilometri pe probele speciale de macadam si asfalt din jurul orasului. Joi, 19 iulie, incepand cu ora 20:00 sunt programate o demonstratie pe strazile din centrul orasului si startul festiv in Piata Mica.

Peter Crouch a trait un cosmar! Sotia lui a ramas blocata intr-un carusel, la 15 metri inaltime... Cinci romani vor purta flacara olimpica la Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x