Antena Căutare

Rapid Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Rapid Bucuresti s-a calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus si in mansa secunda a disputei cu FC Vaslui, scor 3-2. In meciul tur, giulestenii au castigat cu 1-0. Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore '1, Alexa '64 si Roman '89, in timp ce pentru oaspeti a inscris Wesley, in minutele 6 si 47.

Cum s-au marcat golurile:

1-0: Nicolae Grigore a profitat de o eroare a lui Anderson, a patruns in careu si l-a invins pe Borjan cu un sut plasat de la 14 metri.

1-1: Yero Bello a primit in partea stanga, a intors un fundas, i-a pasat lui Wesley si acesta a inscris cu latul din 3 metri.

1-2: Adailton a centrat din lovitura libera de pe partea dreapta si Wesley a inscris cu o lovitura de cap de la 6 metri.

2-2: Deac i-a pasat lui Alexa si acesta a inscris cu un sut din cadere de la 17 metri.

3-2: Portarul Borjan a scapat balonul in urma unei centrari si Roman pe faza a inscris de la 14 metri.

In minutul 90+1, Adailton a fost eliminat dupa ce a primit al doilea cartonas galben. Brazilianul nu a dorit sa paraseasca terenul si a fost tinut de coechipieri sa nu ajunga la arbitrul Marius Avram. Dupa trei minute de proteste, Adailton a parasit terenul.


Au evoluat echipele:

Rapid Bucuresti: Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici - N. Grigore (Roman '71), Alexa, Grigorie - Deac, Herea (Pavlovici '83), Surdu (Sburlea '56). Antrenor: Razvan Lucescu.

FC Vaslui: Borjan - Papp, M. Constantin, Anderson, Paito - Adailton, N'Doye, Stanciu (R. Costin '46), Sanmartean (Gheorghiu '83) - Wesley, Yero Bello (Temwanjera '69). Antrenor: Augusto Inacio.

A doua finalista va fi cunoscuta joi seara, dupa meciul Gaz Metan Medias - Dinamo (0-1 in prima intalnire).

Fostul presedinte al FIFA, Joao Havelange, este in stare critica... VIDEO! Trofeul Europa League a ajuns la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x