Antena Căutare

Rică Răducanu, internat în spital, în București! Fostul portar al naţionalei României a fost operat

Rică Răducanu, fostul portar al naționalei României, este internat la Spitalul Colentina din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Conform unor reprezentanți ai unității medicale, operația a decurs bine, el urmând să fie externat săptămâna viitoare.

Rică Răducanu, fostul portar al naționalei României, este internat la Spitalul Colentina din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Conform unor reprezentanți ai unității medicale, operația a decurs bine, el urmând să fie externat săptămâna viitoare.

”Este, într-adevăr internat, a avut un adenom de prostată, cu o retenţie urinară. Domnul Rică Răducanu a şi fost supus unei intervenţii chirurgicale, s-a scos acel adenom, este în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina, potrivit Mediafax.

Citește și: Rică Răducanu, dureri crunte! Are probleme de sănătate tot mai mari

Conform sursei citate, Rică Răducanu va fi externat luni sau marți.

”S-a respectat protocolul operator, totul a decurs bine, nu sunt probleme”, a mai spus dr. Furtună.

Cine este Rică Răducanu
Necula "Rică" Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studenţesc şi apoi la Steaua, în anul 1978, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.

Citește și: Rică Răducanu, cel mai bun fost portar al echipei Rapid, are o carieră impresionantă!

A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, având la activ 329 de meciuri jucate în prima divizie, iar în echipa naţională 61 de selecţii. Este recunoscut ca personalitate a sportului românesc fiind considerat portarul care a dominat "viaţa fotbalistică" în perioada 1965 si 1978. Fostul fotbalist a fost decorat, în martie 2008, de preşedintele Traian Băsescu cu "Meritul Sportiv" Clasa III, alături de Cornel Dinu şi Mircea Lucescu, reprezentanţi ai generaţiei care a participat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.

Suspendarea dictată de UEFA împotriva lui Neymar, menţinută în apel... Luis Enrique a demisionat din motive personale din postul de selectioner al Spaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x