Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Sergio Ramos a fost amendat cu 250.000 de euro pentru că a tăiat 90 de copaci seculari. Va planta triplu!

Primăria din Alcobendas a decis să amendeze cu 250.000 de euro o companie deținută de căpitanul celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, după ce a aceasta a tăiat între 60 și 90 de arbori seculari, pentru a face loc unor vile. De asemenea, a decis ca cei amendați să se oblige să planteze o cantitate de copaci de trei ori mai mare decât cea culcată la pământ

Primăria din Alcobendas a decis să amendeze cu 250.000 de euro o companie deținută de căpitanul celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, după ce a aceasta a tăiat între 60 și 90 de arbori seculari, pentru a face loc unor vile. De asemenea, a decis ca cei amendați să se oblige să planteze o cantitate de copaci de trei ori mai mare decât cea ”culcată” la pământ

În urma unei ședințe ținută vineri, Primăria din Alcobendas a decis să amendeze cu 250.000 de euro, o companie de construcții deținută de ”căpitanul” celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, după ce aceasta a tăiat între 60 și 90 de copaci seculari în La Moraleja, zonă în care se ridică un complex de vile exclusivist.

”Este vorba despre specii de stejar, pin și plop negru, cu o vechime mai mare de 120 de ani”, se arată în comunicatul primăriei, ce vine cu poze de la fața locului. În plus, s-a decis ca respectiva companie să planteze o cantitate de copaci mai mare de trei ori decât cea ”culcată” la pământ. Pe imagini se poate observa cum dintr-o suprafață totală de 14.716 metri pătrați, arborii reprezentau, în 2017, 81 la sută din ea. Acum, în 2019, aceasta s-a redus la doar 41 la sută.

Sergio Ramos a cumpărat locul cu 4,2 milioane de euro, cu doi ani în urmă, suprafața aparținând, în trecut, și faimosului fotbalist Ronaldo Nazario.