Antena Căutare

Sibienii nu vor sa-l mai vada pe Chivulete jr. dupa infrangerea de la Ploiesti: "Si-a batut joc de noi"

Prestatia centralului bucurestean Andrei Chivulete i-a scandalizat la maxim pe oficialii Vointei. Conducatorii formatiei sibiene au anuntat ca maine vor trimite un memoriu pe adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor prin care vor cere recuzarea arbitrului pentru acest campionat.

"Despre prestatia centralului nu prea avem ce sa vorbim pentru ca o asemenea evolutie nu o putem cataloga. A facut meciul praf. Luni vom depune memoriul prin care vor il vom recuza pentru tot sezonului pentru ca eu nu investesc bani in echipa ca unii sa-si bata joc de noi, comitand erori foarte grave.


Sper ca oamenii din conducerea CCA-ului sa analizeze evolutia lui Chivulete si sa ia masuri", a afirmat Ioan Hambasan, finantatorul echipei sibiene.

Sursa: gsp

Foto: gsp

Adrian Mutu, eliminat in meciul impotriva fostei sale echipe. Vezi rezultatele din Serie A!... Noua Zeelanda invinge Australia cu 20-6 si va juca finala CM de Rugby cu Franta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x