Antena Căutare

Sorana Cîrstea i-a cucerit pe americani. Mesajul sportivei după ce a ajuns în sferturile de la US Open

Sorana Cîrstea a ajuns în sferturile de finală de la US Open după ce a învins-o pe elveţianca Belinda Bencic.

Sorana Cîrstea, în sferturi la US Open Galerie
Sorana Cîrstea, în sferturi la US Open | Profimedia Images

Sorana Cîrstea face un turneu de excepție la US Open, acolo unde a ajuns pentru prima dată în sferturile de finală. Sportiva româncă i-a cucerit pe americani în doar câteva secunde, la interviul acordat pe teren imediat după meci. Aceasta a primit ropote de aplauze după ce a spus că se simte extraordinar de fiecare dată când merge în Statele Unite ale Americii.

"Este extraordinar. Întotdeauna mi-am dorit să performez aici. Au fost mulți ani cu multe suișuri și coborâșuri, dar iată că am fost răsplătită pentru munca mea. Sunt mulțumită de ceea ce am reușit în aceste zile, mi-am dorit să merg înainte, să fac totul cât mai bine. Iubesc plac condițiile de aici, îmi plac mingile, îmi place atmosfera. Totul a fucționat foarte bine. De fiecare dată când vin în SUA, parcă lucrurile merg mai bine pentru mine. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat săptămâna asta.", a declarat Sorana Cîrstea la finalul meciului, pe teren.

Citește și: Simona Halep, prima declarație după ce s-a zvonit că ar avea o relație de iubire cu Joao Monteiro. Ce spune sportiva

Sorana Cîrstea a câștigat aproape jumătate de milion de dolari pentru calificarea în sferturile US Open

Românca a trecut în optimi de elveţiana Belinda Bencic, locul 13 WTA şi cap de serie 15, scor 6-3, 6-3.

Sorana Cîrstea şi-a adjudecat primul set în 39 de minute, cu 6-3, după ce a avut 5-0 şi adversara sa a recuperat apoi o parte din diferenţă.

Cîrstea a început în forţă şi setul doi: în 27 de minute era deja 4-1 şi avea minge de 5-1. Ea a ratat atunci şi Bencic a făcut break, scorul devenind 4-2. Însă românca nu a pierdut situaţia de sub control, a reuşit şi ea breakul şi s-a apropiat la un game de victorie. Calificarea s-a mai lăsat puţin aşteptată, Bencic făcând 5-3, dar Sorana Cîrstea nu a greşit în ultimul game şi a câştigat setul cu 6-3, în 46 de minute.

Citește și: Primele imagini cu Adira, fetița Serenei Williams. Fosta jucătoare de tenis a devenit mamă pentru a doua oară

Sorana Cîrstea va primi un cec în valoare de 455,000 de dolari pentru aceasta reuşită. Ocupantă locului 30 WTA ar fi câștigat până acum din tenis, în total, 8.480.462 de dolari. Potrivit celor de la WTA, numai în 2023 şi-a adăugat 1.004.955 de dolari la avere.

În sferturile de finală, Sorana Cîrstea va juca împotriva Karolinei Muchova, nr.10 WTA. Dacă o va învinge și pe cehoaică, românca și-ar putea asigura un premiu de 775,000 mii de dolari.

AntenaPLAY îți aduce sport din plin în septembrie! România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta lui... Leonardo DiCaprio, Selena Gomez şi prinţul Harry, printre vedetele care s-au înghesuit să îl vadă pe Messi la Inter Miam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x