Antena Căutare

Sorin Cartu a fost demis de la CFR Cluj

Tehnicianul Sorin Cartu a fost demis de la CFR Cluj, conform unui comunicat difuzat, miercuri seara, de campioana Romaniei pe site-ul oficial, in care se precizeaza ca valorile si imaginea clubului nu pot fi asociate cu incidentul de la Basel, cand antrenorul a spart un geam al bancii de rezerve, informeaza Mediafax.

"Clubul CFR 1907 Cluj a decis sa renunte la serviciile antrenorului Sorin Cartu. Pentru ca valorile si imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenorului Sorin Cartu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relatia de colaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj si domnul Sorin Cartu sa inceteze. Ne cerem scuze pentru gestul lui Sorin Cartu, in primul rand fata de UEFA, organizatorul competitiei Champions League, clubului FC Basel 1893, suporterilor clubului nostru, si tuturor iubitorilor fotbalului si ai sportului in general. Incepand de maine, antrenorul principal al CFR 1907 Cluj va fi Alin Minteuan, acesta va fi ajutat de Paolo Potocnik si Horea Carlan. Ne cerem inca o data scuze pentru gestul care nu face cinste sportului, ligii campionilor si clubului CFR 1907 Cluj"





Rafael Nadal obtine a doua victorie la Turneul Campionilor... Liga Campionilor/ Rezultate inregistrate miercuri: Alte 7 echipe si-au asigurat calificarea in "optimi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x