Antena Căutare

Surpriză pentru fanii români ai FIFA: Liga 1, inclusă în premieră în FIFA 20

FIFA 20 vine cu o mega surpriză pentru fanii români ai jocului. Pentru prima dată, FIFA 20 ar urma să includă şi Liga 1 din România, asta în timp ce Juventus nu va mai exista în noua variantă.

Surpriză pentru fanii români ai FIFA: Liga 1, inclusă în premieră în FIFA 20
Fifa 20

FIFA 20 vine cu o mega surpriză pentru fanii români ai jocului. Pentru prima dată, FIFA 20 ar urma să includă şi Liga 1 din România, asta în timp ce Juventus nu va mai exista în noua variantă.

Fanii români ai FIFA își vor putea alege FCSB, Dinamo București, CFR Cluj, Viitorul, Craiova sau orice altă echipă care evoluează în acest sezon în Liga 1. Echipele din Liga 1 vor putea participa și în competițiile virtuale de Champions League și Europa League.

Echipa națională de fotbal a României este inclusă deja în joc, iar echipa are echipamentele originale și câțiva jucători români au fost realizați prin scanare, alții după fotografii și clipuri video.

FIFA 20 este programat să fie lansat pe 27 septembrie 2019 și va fi disponibil pe PC, PS4, Xbox One, dar și pe Nintendo Switch.

Jocul video produs de EA Sports are parte de o popularitate uriaşă, astfel că fotbalul românesc va avea numai de câştigat de pe urma acestui lucru. De la lansarea FIFA 19 şi până în prezent, 45 de milioane de oameni au încercat jocul, aici fiind socotiți doar utilizatorii de PC.

Juventus nu va mai fi în FIFA 20

Echipa Juventus a semnat un nou contract cu Konami, compania care se află în spatele jocului PES 2020. Contractul oferă drepturi exclusive japonezilor, astfel încât numele echipei italiene nu va mai apărea în cel mai cunoscut joc de fotbal, fiind înlocuit cu Piemonte Calcio.

Așadar, EA nu va putea folosi stadionul, echipamentul, numele şi emblema celor de la Juventus în FIFA 20. Astfel, echipa se va numi Piemonte Calcio, şi va avea o emblemă şi un echipament diferit de cel real, dar care, cel mai probabil, va avea o oarecare asemănare cu acesta, precum în cazul multor echipe din PES, precum Manchester United, Manchester City sau Tottenham.

Jucătorii lui Piemonte Calcio vor fi cei reali, iar mecanica de joc din modul Ultimate Team rămâne neschimbată în cazul lor. Chipurile fotbaliştilor vor fi şi ele fidele, şi nu generate. În plus, aceştia vor fi în continuare eligibili pentru a primi carduri speciale, ca urmare a performanţelor lor reale, în Ultimate Team.

Citește și: Cum ajungi în echipa națională de FIFA?

Despre FIFA și EA România

FIFA, cunoscută și ca FIFA Football sau FIFA Soccer este o serie de jocuri video începută în anul 1993, produsă de Electronic Arts și distribuită sub numele de EA Sports.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie și entertainment care operează în țara noastră și unul dintre cele două studiouri din întreaga lume care au creat jocul FIFA, alături de studioul EA din Vancouver.

EA România este prezentă în țara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute global, precum FIFA, Need for Speed, UFC și, începând cu acest an, NHL.

Echipa multidisciplinară de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experți UX, specialiști de testare și multe altele.

Cine este cel mai bun tânăr jucător de fotbal din lume. Best Fifa Awards Goooool

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru 24 iulie analizarea incidentelor de la FC Viitorul - Dinamo... Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x