Antena Căutare

Tata de actionar demisionar!

Cristi Borcea a anuntata ca pleaca, oficial, de la Dinamo...

Conferinţa de presă in care Cristi Borcea a anuntat ca pleca de la Dinamo, a fost presărată cu momente hazlii, dar şi cu declaraţii demne de emisiunea "Iartă-mă". Atît Cristi Borcea cît şi Dragoş Săvulescu au ales să îngroape securea războiului şi să îşi ceară ieratre unu faţă de celălalt pentru schimbul de replici cu tentă ironică care a fost între cei doi.

"Regret că fost un schimb de replici pe care pe mine nu mă caracterizează. Îmi cer scuze. Am depăşit acele ironii. Ştiam de decizia lui Cristi de a se retrage din acţionariat şi din fotbal, cunoşteam de foarte mult timp că viaţa lui era pusă în pericol de atîta tensiune", a spus Dragoş Săvulescu.

"Turcu e fratele meu de cruce. Îmi pare rău că nu am ajuns niciodată în grupele Ligii Campionilor. E dorinţa tuturor dinamoviştilor. Le mulţumesc suporterilor fără de care Dinamo nu făcea niciodată performanţe. Cînd am obţinut performanţe am fost cel mai aplaudat.", a mai spus fostul acţionar dinamovist.

"Cînd am venit la Dinamo l-am adus pe Cornel Ţălnar şi îi dădeam 1000 de dolari pe an. Dinamoviştii adevăraţi se cunosc în astfel de momente. Au fost momente dificile, cînd nu aveam bani nici de apă. Am făcut o echipă din nimic. Puteam avea soarta multor echipe care s-au desfiinţat.

Domnul Cohn ne-a ajutat foarte mult. Dacă nu era el, nu puteam da foc peluzei din Ghencea, el ne-a dat cartoanele. . Am lucrat cu antrenor senzaţionali, Andone, Rednic, Ion Marin, dar cel mai important a fost Cornel Dinu, care a fost orice putea fi pentru mine şi pentru Dinamo.

Îmi pare bine că mi-am lăsat orgoliu deoparte şi că l-am adus pe Dario Bonetti. Cu Bonetti am avut o relaţie extraordinară. În fiecare zi am vorbit cu el, chiar şi după ce am vîndut acţiunile.

Mai multe, AICI

Contra se intoarce in Spania! E noul antrenor de la Fuenlabrada!... Catalanii se asteapta sa dea de insusi Dracula la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x