Căutare Live

Thiago Silva, al cărui contract cu PSG va fi reziliat, vrea să rămână în Europa

Fundaşul Thiago Silva, al cărui contract cu Paris Saint-Germain va fi reziliat, vrea să rămână în Europa, anunţă lefigaro.fr.

"Toată lumea ştie că iubesc clubul Fluminense. Ei mi-au deschis porţile când sufeream de tuberculoză. Am o mare recunoştinţă pentru acest club, dar mai am obiective de atins în Europa", a spus Silva, într-un live pe Instagram.

El a evoluat la clubul brazilian în perioada 2006/2008.

Silva, care va împlini, la 22 septembrie, 36 de ani, este la PSG din vara anului 2012. De atrunci, fundaşul central brazilian a disputat 310 meciuri în toate competiţiile, a marcat 17 goluri şi a câştigat şapte titluri în Franţa. În carieră, el a mai jucat la RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminense şi la AC Milan, iar la echipa naţională a Braziliei a strâns 89 de selecţii.

Transferul lui de la AC Milan la PSG făcut pentru 42 de milioane de euro a fost cel mai scump pentru un fundaş la acea vreme.

Sursa: news.ro

Formula 1: GP-urile din Azerbaidjan, Singapore şi Japonia, anulate... Gattuso a dedicat calificarea în finala Cupei Italiei surorii sale Francesca, care a murit la doar 37 de ani...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri