Antena Căutare

US Open: Caroline Wozniacki o va intalni in semifinale pe Serena Williams

Liderul mondial Caroline Wozniacki continua sa spere la primul sau titlu de Grand Slam, dupa ce s-a calificat in semifinalele de la US Open in urma victoriei cu 6-1, 7-6 pe care a obtinut-o in fata Andreei Petkovic.

In penultimul act de la Flushing Meadows, jucatoarea daneza o va intalni pe Serena Williams, care a trecut in sferturi de Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-1.

„Abia astept meciul cu Serena. Este o sportiva extraordinara si o fata de treaba. Pe teren, la fel ca si mine, este o luptatoare. Imi voi juca sansa impotriva ei", a spus Wozniacki, prefatand astfel duelul din semifinale.

Cea de-a doua semifinala a turneului feminin le va pune fata in fata de australianca Samantha Stosur si pe Angelique Kerber, jucatoarea care a eliminat-o in optimi pe Monica Niculescu.

Stosur, cap de serie numarul 9, s-a calificat dupa ce a castigat duelul cu a doua favorita, rusoaica Vera Zvonareva, scor 6-3, 6-3.

„Este placut sa termini in mai putin de trei ore", a glumit australianca, referindu-se la meciul din turul 3, atunci cand a invins-o pe Nadia Petrova in trei ore si 16 minute, record la US Open la feminin, apoi a continuat: „M-a bucurat foarte mult faptul ca, dupa pauza de doua zile, am putut sa joc asa cum am facut-o astazi".

Germanca Angelique Kerber continua sa surprinda la New York. Aflata pe locul 92 in clasamentul WTA, jucatoarea de 23 de ani s-a impus in fata italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numarul 26, dupa un meci de trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3.

sursa: antena 3

foto: gsp.ro

UEFA a decis SA NU AMANE Steaua-Schalke. Se joaca pe 15 septembrie la Cluj... US Open: Djokovic - Federer, prima semifinala masculina. Tecau, eliminat in sferturi la dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x