Antena Căutare

Vezi ce transferuri vizeaza Steaua, Dinamo si Rapid in iarna!

Gigi Becali, George Copos si Nicolae Badea fac planuri cum sa-si intareasca echipele in pauza de iarna.

Steaua il vrea neaparat pe "Printu'" Cristea

Cu cinci jocuri inaintea pauzei, patru din tur si unul din retur, Becali vorbeste mai mult despre jucatorii care vor pleca decat despre cei care ar urma sa vina la Steaua. Primul caruia i-a pus gand rau a fost Bicfalvi, apoi a afirmat ca Rusescu si Nikolici vor pleca in iarna, iar miercuri a anuntat ca la jumatatea campionatului Tatarusanu va fi vandut pentru cateva milioane de euro. Dintre ei, Rusescu a fost "iertat" mai ales datorita golului victoriei cu Concordia, dar si "pentru ca e un copil cuminte si m-ar bate Dumnezeu daca l-as da afara".

Totusi, Steaua ar putea duce cativa jucatori in iarna, in ciuda crizei financiare din cauza careia Becali a anuntat ca "spre deosebire de alti ani, acum nu as mai da mai mult de 1,5 milioane de euro pe un fotbalist". Pe Tanase, in 2009, platea 1,8 milioane de euro pentru doar jumatate din drepturile sale federative!

Adrian Cristea, de la U Cluj, pare principala dorinta a patronului stelist, dar ros-albastrii mai cauta si un atacant care sa marcheze des, Tony, de la "U", fiind in pole position. Un jucator pe care Becali se lauda ca l-a remarcat dinaintea meciului direct Maccabi-Steaua 5-0, Amasha, ar putea ajunge sub comanda lui Ilie Stan, transferul fiind sustinut si de fostul "principal" Ronny Levy. Iar daca Tatarusanu pleaca, cu atat mai mult echipa trebuie sa ia un portar pentru ca ar ramane doar in Stanca si Cojocaru (17 ani).

Rapid vrea doi atacanti, un fundas dreapta, un mijlocas si un portar

Rapid doreste neaparat sa ia un fundas dreapta care, alaturi de Cretu, sa suplineasca eventuala despartire de Rui Duarte. Apostol ar putea pleca la iarna pentru a-i face loc lui Marian Cristescu, cel care a crescut in Giulesti si abia asteapta sa revina la echipa sa de suflet. Pe aceeasi ruta, dar in sens invers ar putea merge Sburlea, dorit de Sumudica la Brasov, astfel ca schimbul are destule atuuri ca sa se realizeze.

De asemenea, Copos a promis ca va aduce un atacant la Rapid, daca nu chiar doi, printre numele vehiculate fiind si cel al lui Costin Curelea, si continua sa insiste cu aducerea unui portar cu mai multa experienta decat Straton si Draghia.

Dinamo, un mijlocas central si un fundas stanga

Dinamo vrea macar doi jucatori in iarna. Primul post pe care Ciobotariu vrea sa-l acopere este cel de mijlocas central pentru ca Patrascu va pleca aproape sigur din cauza ca joaca prea putin. Un alt post pe care antrenorul liderului vrea sa-l intareasca este cel de fundas stanga, Diabate alternand meciurile bune cu cele nereusite.

La pregatiri a revenit Pulhac, dar nu se stie cum va reactiona dupa o pauza atat de lunga din cauza accidentarii si daca antrenorul se poate baza suta la suta pe el intr-un retur care se anunta incendiar.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Roxana Cocos a obtinut medalia de bronz la CM de haltere de la Paris... Romania, la acelasi nivel cu Gabonul. Vezi la ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x