Antena Căutare

VIDEO Argentina - Coreea de Sud 4-1 / Promisiune onorata

Argentina a trecut joi de Coreea de Sud cu 4-1, la Johannesburg, in cel de-al doilea meci pentru fiecare echipa in cadrul Grupei B. "Vom da multe goluri cu Coreea", promisese inainte de meci Diego Maradona, tehnicianul argentinienilor. Iar Higuain, trei goluri, l-a ajutat din plin.

Argentina a deschis rapid scorul, in minutul 17, ajutata insa de autogolul lui Chu Young. In minutul 33, Higuain a marcat primul din cele trei goluri ale sale din acest meci.

Cand mai era doar un minut pana la terminarea primei parti, sud-coreenii au redus din diferenta prin Chung Yong.

Bagati bine in priza la pauza de catre Maradona, argentinienii au dominat categoric si repriza secunda, eroul Higuain punctand de doua ori, in minutele 76 si 80.

Desi nu a marcat, Messi a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Argentinei, fiind autorul unei pase decisive dar si al unor ocazii mari.

Dupa doua meciuri in Grupa B, Argentina este aproape calificata de pe pozitia 1, avand deja 6 puncte, din doua victorii. Tot in Grupa B, astazi se vor mai intalni Nigeria cu Grecia, ambele echipe fiind invinse in primul lor meci la Cupa Mondiala.

Pana atunci, ochii pe Higuian, candidat serios deja pentru titlul de golgheter al turneului final.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

foto: fifa.com

VIDEO Grecia - Nigeria 2-1/ Elenii, la prima victorie la un turneu final... "Trofeul Cupei Mondiale NU e din aur", acuza cercetatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x