Antena Căutare

Suspect de tâlhărie, căutat de mai bine de un an. Poliția solicită ajutorul populației

După mai bine de un an de căutări, polițiștii din capitală fac apel la populație pentru a solicita ajutor în căutarea unui suspect de tâlhărie.

Fapta s-a petrecut anul trecut, în Sectorul 5 al Bucureștiului, când bărbatul bănuit că ar fi comis infracțiuni de tâlhărie s-a făcut nevăzut, fiind căutat de polițiști mai bine de un an de zile.

Poliția solicită acum sprijinul populației pentru identificarea presupusuluio tâlhar.

”Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită la data de 17 aprilie 2019 – acesta ar fi smuls un telefon mobil din mâna unui bărbat, de 29 de ani, după ce în prealabil îl transportase la o adresă din sectorul 5, cu un taximetru”, a transmis Poliţia Capitalei.

Poliția a dat publicității și imagini cu presupusul tâlhar. Cei care îl recunosc şi pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, conform Libertatea.

Anchetă de proporții după moartea copilului de patru ani anesteziat la dentist... Anca Lungu locuiește într-o casă de milioane de euro, dar folosește mijloacele de transport în comun. Cum s-a schimbat v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x