Antena Căutare

Ninge în București! Până când va ține ninsoarea în Capitală  

Ninsorile au revenit în București, temperaturile se află în scădere, iar vântul se intensifică. Ninsorile nu se vor opri vineri, potrivit meteorologilor.

Ninsorile au revenit în București, temperaturile se află în scădere, iar vântul se intensifică. Ninsorile nu se vor opri vineri, potrivit meteorologilor.

Până sâmbătă, la ora 08.00, vremea se răcește și devine vântoasă în București. Potrivit ANM, temporar se pot semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea acestea se transformă în lapoviță și ninsoare, iar vântul se intensifică.

Mai exact, vândul va avea viteze în medie de 55...65 km/h în București și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi, însă, consistent.

Temperatura maximă în București va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Sâmbătă, până la ora 20.00, potrivit ANM, vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea temporar intensificări în prima parte a zilei, astfel că senzația de rece va fi amplificată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului, iar temperatura maximă va fi de -2...-1 grad.

Însă, potrivit vremea.com, ninsorile vor continua și sâmbătă în București.

Alertă! Vor fi condiții meteo periculoase în mai multe localități, în următoarele ore... Alertă meteo. România devine polul frigului din Europa. Vor fi temperaturi mai scăzute decât în Finlanda sau în Norvegia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x