Antena Căutare

Anunț îngrijorător de la ANM: Va fi mult mai frig în zilele următoare! Sudul României, polul gerului

România a îngheţat în cel mai geros 1 decembrie din ultimii 60 de ani. Valul de aer polar a pus stăpânire pe centrul ţării. Nicaieri în Europa nu a fost mai frig decât la noi. S-au înregistrat şi minus 21 de grade.

România a îngheţat în cel mai geros 1 decembrie din ultimii 60 de ani. Valul de aer polar a pus stăpânire pe centrul ţării. Nicaieri în Europa nu a fost mai frig decât la noi. S-au înregistrat şi minus 21 de grade.

Mai mulţi români care au ieşit în stradă, să celebreze Centenarul, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ca niciodată în ultimii ani, mâine şi luni, sudul ţării va fi polul frigului din România.

De ziua ei, România s-a trezit îngheţată. Ţurţurii au îmbrăcat garduri, case şi copaci. Iarna începe în forţă, cu ger ca de Bobotează.

Cel mai frig a fost în Suceava, la Poiana Stampei. Dimineaţă erau -21 grade. Gerul a lovit şi oraşele. În Cernavodă, Focşani, Slobozia, Zimnicea şi în alte 22 de localităţi din toată ţara s-au înregistrat temperaturi record pentru 1 decembrie.

În Capitală, din cauza gerului, unul dintre autobuzele abia cumpărate de primărie nu a mai putut fi pornit. După prima cursă pe străzile Bucureştiului a avut nevoie de reparaţii.

ANM anunță ger în sudul țării și în următoarele zile

Urmează încă o noapte geroasă în mai bine de jumătate din ţară. Minus 19 grade se anunţă în Joseni. Iar mâine şi luni, ca niciodată, polul frigului va fi în Lunca Dunării.

Pe timpul zilei vor fi minus 4 grade în sud. În timp ce la Miercurea Ciuc vor fi temperaturi pozitive. Ţara va fi din nou împărţită între două anotimpuri. În vest se anunţă primăvară. Temperaturi de 10 şi chiar 12 grade

România, gea mai geroasă țară din Europa! Temperaturi de până la - 20 de grade Celsius... Ninsorile revin de marți! ANM a emis prognoza: Cum va fi vremea în săptămâna următoare, 3 - 9 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x