Antena Căutare

Avertizare meteo de la ANM! Meteorologii au emis cod galben de fenomene periculoase. Vânt și frig în mai multe zone

Meteorologii anunță că weekendul aduce vânt puternic și senzația sporită de frig în mai multe regiuni. Până ca valul de aer cald să intre în țara noastră, codul galben de fenomene periculoase rămâne în vigoare. Abia de duminică, vremea se încălzește, anunță prognoza ANM.

Avertizare meteo de la ANM! Meteorologii au emis cod galben de fenomene periculoase. Vânt și frig în mai multe zone
ANM a emis un cod galben de vânt pentru mai multe județe

Meteorologii au emis sâmbătă noi avertizări Cod galben de vânt puternic, valabile pe durata orelor următoare, în şase judeţe din zona Moldovei şi a Banatului.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 14:00, în zona joasă a judeţelor Bacău şi Neamţ, dar şi în judeţele Iaşi şi Vaslui se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală de 55 - 65 km/h.

Citește și:

România, lovită de un val de aer tropical! Sunt așteptate temperaturi neobișnuite pentru această perioadă a anului

Vremea până în decembrie. ANM: prognoza meteo anunță vreme de vară în următoarea perioadă

Până la ora 12:00, va fi vânt puternic care va atinge, local, la rafală 60 - 70 km/h, iar pe crestele montane 70 - 90 km/h, în zona de munte a judeţului Arad şi în localităţile Lipova, Ineu, Şiria, Pâncota, Sebiş, Târnova, Gurahonţ, Ghioroc, Bocsig, Buteni, Săvârşin, Beliu, Seleuş, Almaş, Bârzava, Tauţ, Conop, Vărădia de Mureş, Birchiş, Bârsa, Archiş, Dieci, Chisindia, Dezna, Hăşmaş, Brazii, Ususău, Cărand, Moneasa, Bata, Şilindia, Igneşti şi Şiştarovăţ.

Fenomene similare se vor semnala, tot până la ora 12:00, în judeţul Timiş, în localităţile Făget, Nădrag, Gavojdia, Tomeşti, Margina, Fârdea, Criciova, Mănăştiur, Bârna, Curtea, Ohaba Lungă, Pietroasa, Brestovăţ, Bara şi Secaş.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Meteo 2 noiembrie 2019. Vremea o ia razna! S-au anunțat temperaturi de vară... Avertizare meteo de la ANM pentru 13 județe din țară. Codul este valabil în următoarele ore anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x